Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να βρίσκεται από νωρίς το πρωί στο «πόδι», όμως δεν χάνει την ενέργεια και το κέφι της μέχρι αργά το βράδυ.

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, επιστρέφει στο σπίτι της και ξεκινά την ενασχόλησή της με τα τρία παιδιά της, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη. Βόλτες, παιχνίδια, γυμναστική και μαγείρεμα αποτελούν κάποιες από τις δραστηριότητες που περιλαμβάνει το πρόγραμμά της. 

Το βράδυ της Πέμπτης βρήκε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στην κουζίνα του σπιτιού της. Η ίδια αποφάσισε να μαγειρέψει κάτι λαχταριστό για την οικογένειά της, γεγονός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Παράλληλα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με τον 3,5 ετών γιο της, ο οποίος περίμενε με αγωνία τη στιγμή του γεύματος. 

«Δεν ξέρω για τα δικά σας παιδιά πάντως τα δικά μου, όταν πεινάνε, δεν μπορούν να περιμένουν ούτε λεπτό. Εδώ μετράμε τα δευτερόλεπτα πάνω από την κατσαρόλα. Η ερώτηση βέβαια παραμένει μία! Καληνύχτα σας», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δες τις φωτογραφίες:

Περισσότερα Εδω