Την απόκτηση του διεθνή Ιρακινού Μοχανάντ Αλί ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΠΑΕ Άρης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Ιρακινού επιθετικού Mohanad Ali Kadhim Al-Shammari με τη μορφή μονοετούς δανεισμού και με οψιόν αγοράς από την Al-Duhail.

Ο 21χρονος επιθετικός γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 2000 στη Βαγδάτη.

Ο Mohanad Ali έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στο ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος στην πρώτη κατηγορία του Ιράκ με τις φανέλες των Al-Shorta SC και Al-Kahrabaa FC.

Αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης, γρήγορα «τράβηξε» πάνω του τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων με το ταλέντο του, αλλά η Al-Duhail SC από το Κατάρ ήταν αυτή που τον ενέταξε στο δυναμικό της το καλοκαίρι του 2019.

Ένας εξάμηνος δανεισμός και 6 συμμετοχές με τη φανέλα της Portimonense ήταν η πρώτη και μοναδική του –μέχρι τώρα- εμπειρία από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός στην Al-Sailiya SC του Κατάρ.

Συνολικά, έχει αγωνιστεί 28 φορές στο πρωτάθλημα του Κατάρ (8 γκολ, 2 ασίστ), ενώ μετράει και 2 συμμετοχές στο ασιατικό Champions League.

Ο Mohanad Ali είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική του Ιράκ (33 συμμετοχές, 17 γκολ), ενώ στο βιογραφικό του έχει ένα πρωτάθλημα Ιράκ και ένα πρωτάθλημα Κατάρ με Al-Shorta SC και Al-Duhail SC αντίστοιχα.

Περισσότερα Εδω