Σήμερα  τελέστηκε Αγιασμός στα Γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, στον οποίο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου  κ.κ.  Ιερώνυμος.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε ο Σεβασμιότατος, μετά την τέλεση του Αγιασμού, αναφέρθηκε στην αύξηση των δυσκολιών του έργου των εκπαιδευτικών λόγω της παρούσας υγειονομικής κρίσης. Παράλληλα αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  και της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης & Τυρνάβου όσον αφορά στις επιμορφωτικές δράσεις για την συμπλήρωση των 200 ετών  από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, καθώς και όσον αφορά στη συνδιοργάνωση του επιστημονικού συνεδρίου  που θα υλοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια του οποίου θα απονεμηθούν βραβεία στους μαθητές και ότι ευελπιστεί να υπάρξουν και μελλοντικές συνεργασίες.

Ανταποδίδοντας η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Αικατερίνη Καραγιώργου, ευχαρίστησε τον Πανοσιολογιότατο όσον αφορά στην άριστη συνεργασία και στη στήριξη  που παρέχει η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης & Τυρνάβου σε ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση.

Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν η κ. Ευανθία  Μποντικούλη, μέλος του ΠΥΣΠΕ Λάρισας και ο κ. Αιρετός κ. Δημήτριος Δραγανιδάκης.

 

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω