Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών η Παρασκευή Παπανικολάου, νηπιαγωγός στο Ειδικό Σχολείο Γιάννουλης. Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύονταν με κορωνοϊό και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ είχε και άλλα προβλήματα υγείας. Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr δεν ήταν εμβολιασμένη.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της, η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Κατερίνα Καραγιώργου σημειώνει τα εξής: «Η εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας θρηνεί την πρόωρη απώλεια της εκπαιδευτικού Παρασκευής Παπανικολάου.

Η θλίψη όλων είναι μεγάλη, καθώς επρόκειτο για μία εξαίρετη συνάδελφο, η οποία πραγματοποιούσε το εκπαιδευτικό της έργο με ζήλο ακολουθώντας τις σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές.  Η ακεραιότητα του χαρακτήρα της και το ήθος της θα κοσμούν τη μνήμη της.

Η  απώλεια της δημιουργεί έναν δυσαναπλήρωτο κενό στους μαθητές της, στους γονείς τους, στους συναδέλφους της. Επιθυμώ να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου και επιπρόσθετα να συλλυπηθώ εκ μέρους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας τους οικείους της εκλιπούσης συναδέλφου και να απευθύνω έναν τελευταίο χαιρετισμό στην αγαπητή συνάδελφο: «Καλό Παράδεισο. Θα κρατάμε ζωντανή την ανάμνησή σου».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω