Στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Παπανικολάου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18/4 ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το Mega αλλά και την Ελεονώρα Μελέτη.

«Η δική μου θέση είναι να είμαι πάντα με τα κορίτσια, τα θύματα, να μης τους ρίχνω ευθύνες σε εκείνους που πέφτουν θύματα βίας, αλλά σε εκείνους που την προκαλούν. Ο Δημήτρης Παπανώτας ζήτησε συγγνώμη αλλά ήταν ορθή και η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη να μης τον συμπεριλάβει στο κόμμα. Θεωρώ ότι ήταν μια άτυχη δήλωση που και ο ίδιος θα έχει μετανιώσει» είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος και πρόσθεσε,

«Δε μου έχει γίνει πρόταση να κατέβω υποψήφιος με κάποιο κόμμα και δε θέλω και να μου γίνει. Δε θέλω να μπλεχτώ σε αυτό, προτιμώ να είμαι μάχιμος δημοσιογράφος».

«Η Ελένη θα κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό της. Τα έχει καταφέρει πολύ καλά μέχρι σήμερα. Από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να μη συνεχίσει στο Mega, ήταν δικαίωμά της και της εύχομαι να συνεχίσει να κάνει καλά αυτό που κάνει όλα αυτά τα χρόνια» σχολίασε σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος για την απόφασή της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από το Mega μετά το τέλος της σεζόν.

«Η Ελεονώρα Μελέτη έχει πάρει κι αυτή μια απόφαση να εκτεθεί και να διεκδικήσει μια θέση στην Ευρωβουλή… Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση και πιστεύω να προσφέρει εκεί που θα πάει» δήλωσε ο Νίκος Συρίγος.

Τέλος ο Νίκος Συρίγος αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του και το πως αντιμετωπίζονται οι άνθρωποι με τέτοιου είδους προβλήματα στην χώρα μας.

Περισσότερα Εδω