Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε σήμερα, το απόγευμα της Τρίτης η «Λάρισα που μας αξίζει!» στο κατάμεστο Ten Doors στην περιοχή του Φρουρίου, σε μια ιδιαίτερη βραδιά με όμορφες μουσικές, στην οποία συγκεντρώθηκαν μέλη και φίλοι της παράταξης, για να ανταλλάξουν θερμές ευχές για το 2024.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή περίσταση δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος για την αποψινή στιγμή, γιατί δεν είναι μια απλή εκδήλωση πρωτοχρονιάτικης πίτας, είναι μια συνάντηση φίλων, συνεργατών, συμμάχων και “συμπολεμιστών” στη μεγάλη μάχη που δώσαμε, για κάνουμε τη Λάρισα “σπουδαία ξανά”.

Επικοινωνήσαμε το πρόγραμμα μας στους συμπολίτες μας, τους δώσαμε και εναλλακτική πρόταση που θα τους βγάλει από τη στασιμότητα και τη μιζέρια που τους είχε επιβληθεί τα τελευταία χρόνια. Αυτό το όραμα μας εμπιστεύθηκαν οι πολίτες, μας εμπιστεύθηκαν το μέλλον τους και το μέλλον της πόλης μας.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό και ταυτόχρονα έχουμε δεσμευτεί ότι δεν θα προδώσουμε αυτή την εμπιστοσύνη. Έχουμε δεσμευτεί ότι θα λέμε στους πολίτες την αλήθεια, όσο κι αν ενοχλεί κάποιους.Όλοι μαζί οργανωμένα να αναπτύξουμε την πόλη μας στο κέντρο της Θεσσαλίας και της χώρας, να την κάνουμε μια πολύ εξωστρεφή, που θα είναι δωδεκάμηνος προορισμός. Μια πόλη που θα επενδύει στον πολιτισμό, την ιστορία και τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Η Λάρισα μπορεί να γίνει κέντρο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, μπορεί να αναπτύξει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και να αποτελέσει πρωτοπόρα πόλη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε μαζί μας τους ανθρώπους που έχουν διάθεση να προσφέρουν, τους θέλουμε όλους συμμάχους. Καλή χρονιά σε όλους».

Ακολούθησε γιορτή σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, από την οποία φυσικά δεν έλειψαν τα χαρακτηριστικά «πηγαδάκια» μεταξύ των παρευρισκομένων, που άφησαν για λίγο στην άκρη τις αυτοδιοικητικές τους υποχρεώσεις για να παραστούν στην όμορφη αυτή στιγμή και να ευχηθούν για τη νέα χρονιά.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω