Ο Απόστολος Ρουβάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Ο γνωστός μάγειρας και πρώην παίκτης του Survivor, μεταξύ άλλων, μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο συμμετείχε αλλά και την αναπόφευκτη σύγκρισή του με τον αδερφό του, Σάκη Ρουβά αλλά και για την σύντροφό του.

«Η έκθεση μου στα μίντια θα με προβλημάτιζε, ήμουν δεν ήμουν αδερφός του Σάκη Ρουβά. Το συζήτησα μαζί του, η συμβουλή του ήταν πολύ χρήσιμη» αποκαλύπτει ο ίδιος και σημειώνει πως η σύγκριση με τον αδερφό του δεν τον έχει επηρεάσει αν και ως παιδί το έβλεπε λίγο διαφορετικά.

Σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survivor, ο Απόστολος Ρουβάς δήλωσε: «Έμαθα τα όρια μου που είναι πολύ πιο ψηλά από όσο πίστευα εγώ. Το πρώτο σοκ είναι μεγάλο. Δεν ξέρεις πότε θα φας, πότε θα κοιμηθείς, αν θα βρέχει, πότε θα μιλήσεις με τους δικούς σου, πολλά». 

«Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι από το ριάλιτι που δεν θα ήθελα ούτε καν να τους ξαναδώ, ίσως να μην επεδίωκα να συναντηθώ μαζί τους, όπως με τον Τάκη και τον Βαλάντη» προσθέτει ο Απόστολος Ρουβάς.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, αλλά και τη σύντροφό του, Φανή, ο Απόστολος Ρουβάς εξομολογήθηκε ότι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του: «Μετακόμισα στην Θεσσαλονίκη γιατί υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου και θεώρησα ότι είναι σημαντικό, οπότε θέλησα να δώσω λίγο παραπάνω χρόνο και χώρο και να μπορώ να το ζήσω από κοντά». 

Περισσότερα Εδω