Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή η Άννα Παναγιωτοπούλου, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του ο Σταμάτης Κραουνάκης το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου 4 Μάϊου.

Η ηθοποιός πέρασε στην ιστορία της μυθοπλασίας στην τηλεόραση, αρχικά ως Μαντάμ Σουσού στην ΕΡΤ αλλά και μετέπειτα στο Mega και στις Τρεις Χάριτες ενώ ο ρόλος της ως Χριστίνα Μαρκάτου στο Ντόλτσε Βίτα κορύφωσε την καριέρα της ως ηθοποιός.

Ντόλτσε Βίτα 

Η σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και του Λευτέρη Παπαπέτρου προβλήθηκε για πρώτη φορά τις σεζόν 1995-97 στο Mega, ενώ παρουσίαζε τον απαγορευμένο έρωτα μιας ηλικιακά ώριμης χήρας με τον αρραβωνιαστικό της κόρης της, καθώς και τα κωμικά μπλεξίματα που προκύπτουν προσπαθώντας να κρύψουν αυτή τη σχέση από τον περίγυρο τους.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ως Χριστίνα Μαρκάτου και ο Θανάσης Ευθυμιάδης ως Αντώνης Καλούδης, γνώρισαν τεράστια επιτυχία κατά τη συμμετοχή τους στη σειρά του Mega, η οποία μέχρι και σήμερα σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης μέσα από τις επαναλήψεις της. Viral ατάκες, εκρηκτικές ερμηνείες και σκηνές που αναπαράγονται μέχρι σήμερα στα social media. 

«Μια γυναίκα φεύγει»

Σε ένα από τα επεισόδια της σειράς, η Χριστίνα Μαρκάτου, μη μπορώντας να διαχειριστεί τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή και τις επιπτώσεις του παράνομου έρωτα με τον παραλίγο γαμπρό της, μαζεύει νύχτα τα πράγματά της θέλοντας να φύγει κρυφά απ’ όλους.

Η ερμηνεία του Γρηγόρη Μπιθικώτση με το τραγούδι «Μια γυναίκα φεύγει» ντύνει μουσικά τη σκηνή, με την Άννα Παναγιωτοπούλου να γράφει ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση μέσα από το Ντόλτσε Βίτα. 

Ντόλτσε Βίτα: Δες μερικές από τις viral σκηνές της σειράς του Mega:


 

 

Δες επίσης: Άννα Παναγιωτοπούλου: Συντετριμμένος ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο TLIFE για τον θάνατο της – «Καλό της ταξίδι»

Περισσότερα Εδω