Με μια μεγάλη ποδηλατοβόλτα από διάφορες συνοικίες της Λάρισας προς τον κέντρο της πόλης έκλεισε σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης ο κύκλος των εκδηλώσεων του Δήμου Λαρισαίων που πραγματοποιούνταν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Η “Ποδηλατοβόλτα – Μια πόλη ένα ποδήλατο” έγινε σε συνεργασία του τμήματος Αθλητισμού της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. και των Κοινοτήτων του Δήμου Λαρισαίων, ενώ απαρτιζόταν από τέσσερις ποδηλατικές διαδρομές με τέρμα και σημείο συγκέντρωσης την Κεντρική πλατεία.

Μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες έχοντας οπλιστεί με τα απαραίτητα: κράνος και φώτα ποδηλάτου, ξεκίνησαν από τα τέσσερα διαφορετικά σημεία εκκίνησης που είχαν οριστεί – μεταξύ αυτών το Πάρκο Χρωμάτων, η Πλατεία Σάλια, η νέα πλατεία Αγίου Γεωργίου και το Κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας – και κάνοντας πετάλι τερμάτισαν και συναντήθηκαν όλοι μαζί στην Κεντρική πλατεία, δημιουργώντας το αδιαχώρητο.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης παραβρέθηκε στο σημείο τονίζοντας τη σημασία της δράσης για μια πόλη χωρίς καυσαέρια, με πιο γρήγορη κίνηση και με πιο ανθρώπινο περιβάλλον.

Η βραδιά έκλεισε μελωδικά αφού με το πέρας της ποδηλατοβόλτας, ακολούθησε στην Πλατεία Σάπκα συναυλία με την Μπάντα Κρουστών και τη Big Bag του Μουσικού Σχολείου Λάρισας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Φωτό/Βίντεο: Θάνος Παλούκας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω