Η πρώτη συνεδρίαση της νέας σύνθεσης της ΟΝΝΕΔ Ν. Λάρισας πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας, παρουσία του προέδρου της ΔΕΕΠ κ. Ηλία Σουφλιά.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χρήστος Μαϊμουλιώτης έκανε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της προηγούμενης τριετίας και έθεσε τους στόχους για τη νέα θητεία που ξεκινά. Παράλληλα στάθηκε στο γεγονός ότι οι νέοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν μέσα στο 2023. Για τον λόγο αυτό η ΟΝΝΕΔ Λάρισας πάντα πρωτοπόρα και σε αυτές τις εκλογές θα δείξει την δυναμική της, με τη νέα σύνθεση του νομαρχιακού συμβουλίου το οποίο έχει ως στόχο την επαφή των νέων με τα τρέχοντα ζητήματα της περιοχής σε όλους τους τομείς. Επίσης τόνισε την ανάγκη της ενεργής συμμετοχής και παρουσίας, με κύριο και άμεσο στόχο τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές.

Από την πλευρά τους τα μέλη επισήμαναν πως είναι υποχρέωση της νέας γενιάς να αναλάβει δράση διότι εμείς είμαστε αυτοί που θα χτίσουμε την Ελλάδα της επόμενης δεκαετίας.

Το νομαρχιακό συμβούλιο αποτελείται από τα εξής μέλη:

Τέλος, ο νομός Λάρισας εκπροσωπείται στα εξής όργανα κεντρικής διοίκησης, από τους:

Βαγγέλη Νασιόπουλο (μέλος Κεντρικής Επιτροπής), Αλέξανδρο Ψαριανό (τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του Πολιτικού Συμβουλίου) και Χρύσα Παπαευθυμίου (Αναπληρώτρια υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων, στο εκτελεστικό γραφείο της ΟΝΝΕΔ).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω