Απεβίωσε η φαρμακοποιός Ευαγγελία Σακελλαροπούλου σε ηλικία 63 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Σάββατο και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω αδέλφια, θείους, εξαδέλφους, ανίψια.

Απεβίωσε ο Βασίλειος Παπαστεφάνου σε ηλικία 89 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μελιβοίας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω σύζυγο, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε ο Διογένης Λιόλιος σε ηλικία 89 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο και ώρα 12.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αφιερωμένης Τυρνάβου. Ο εκλιπών αφήνει πίσω παιδιά, εγγονή, , αδέλφια, ανίψια.

Σε ηλικία 90 ετών απεβίωσε ο Ευριπίδης Μπέκος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο και ώρα 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω σύζυγο, παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, , αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε η Ευαγγελία Γεροζήση σε ηλικία 85 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Σάββατο και ώρα 3.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, , αδέλφια.

Απεβίωσε ο Αθανάσιος Παλαμιώτης σε ηλικία 88 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο ώρα 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω σύζυγο, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών ο Θεόδωρος Χρηστ. Δολμές. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Δήμητρας Αγιάς.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω