Ο καθένας ασχολείται με κάτι διαφορετικό, όμως τα κοινά τους σημεία είναι δύο, ότι είναι Λαρισαίοι και ότι τους ακολουθούν στα social media «στρατιές» κόσμου βρίσκοντας σε αυτούς πράγματα με τα οποία ταυτίζονται, ή απλά λατρεύουν το χιούμορ, ή τον τρόπο ζωής τους.

Youtubers, ζουν το δικό τους όνειρο, καθώς η δημοφιλία τους είναι τεράστια στα σόσιαλ μίντια με τα οποία ασχολούνται και πολλοί από αυτούς τα έχουν κάνει και επάγγελμα.

Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα:

Ο Βασίλης από τον Αμπελώνα Λάρισας και το κανάλι του στο youtube “travelmoto “ γνωρίζει μεγάλες στιγμές ενώ έγινε youtuber… κατά λάθος. Έκανε την αρχή πριν από 4 χρόνια με έναν περίεργο τρόπο. Βρισκόταν στην Ιαπωνία (χώρα στην οποία ζει πέρα από την Ελλάδα), σε μια έκθεση τροχόσπιτων – να σημειωθεί πως τα Ιαπωνικά τροχόσπιτα είναι ιδιαίτερα στο σχεδιασμό τους – όπου τράβηξε ένα μικρό βίντεο θέλοντας να το δείξει στους φίλους του.

Ήταν μέλος μια ομάδας ατόμων που πραγματοποιούσε πτήσεις με αλεξίπτωτο και επειδή ταξίδευε σε διαφορετικά μέρη έκαναν χρήση τροχόσπιτων, ενώ δημιουργούσε και σχετικά βίντεο για τα οποία όμως δεν πληρωνόταν. Μην ξέροντας πως να τους τo δείξει το ανέβασε στο youtube, όπου το βίντεο έγινε viral.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και το μεγάλο του ταξίδι στον κόσμο της διάσημης πλατφόρμας. Ο λόγος για τον Βασίλη με καταγωγή από τον Αμπελώνα, «ιδιοκτήτη» του καναλιού travelmoto, του μεγαλύτερου καναλιού για μηχανές στο ελληνικό youtube.

Διαθέτει συνολικά 7 κανάλια, ενώ στα βίντεό του μιλά πέρα από τις μηχανές, τις οποίες αγαπούσε από μικρός, για αυτοκίνητα, σκάφη, τροχόσπιτα και τρακτέρ και ταξιδεύει σε μεγάλες εκθέσεις ανά τον κόσμο (Ιαπωνία, Γερμανία, Αμερική). Το «βασικό» του κανάλι διαθέτει περισσότερους από 200.000 συνδρομητές και εκατομμύρια προβολές, αποτελώντας την αποκλειστική επαγγελματική του ενασχόληση, ενώ διαθέτει και δύο συνεργάτες. Και φυσικά όταν τον ρωτήσεις τι επαγγέλλεται θα σου απαντήσει… youtuber.

Όλα ξεκίνησαν με το Στέλιο από την Καρίτσα να εξηγεί σε βίντεο στους Αθηναίους πως μετράνε το ύψος του χιονιού, το βίντεο έγινε viral και ο Στέλιος από εκεί και πέρα ότι βίντεο και να ανεβάσει στο κανάλι του ζει μεγάλες στιγμές, με τους ακολούθους τους να είναι χιλιάδες.

Ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή του, έγινε ο αγαπημένος πολύ κόσμου των σόσιαλ με το χιούμορ του και το γέλιο που σκορπάει άπλετα.

Του αρέσει η περιπέτεια και τα extreme sports, είναι αεικίνητος και έχει καταφέρει να αποκτήσει πολλούς φίλους που τον ακολουθούν στο κανάλι του στο youtube παρακολουθώντας με ενδιαφέρον τα κατορθώματά του.

 

Ο Λαρισαίος Μάριος Αλευράς απολαμβάνει τις εξορμήσεις του και τις μοιράζεται με τους ακολούθους του στο Yοutube, λαμβάνοντας πολλά καλά σχόλια.

Η Penny Style, η νεαρή Λαρισαία Youtuber, διαθέτει το δικό της ιδιαίτερο στυλ το οποίο βρίσκει ανταπόκριση στη νεολαία με αποτέλεσμα να μετράει χιλιάδες φίλους στηνπλατφόρμα που την ακολουθούν με… ευλάβεια.

Τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται ποικίλουν και οι φαν της τη λατρεύουν για τον τρόπο που παρουσιάζει τα βιντεάκια της.

H Λαρισαία Μαρία Πατσιά, είναι  Miss tasty και η αγάπη της για τη μαγειρική είναι αυτή που την ξεχώρισε στο κανάλι της στο youtube.

Λατρεύει την μαγειρική και οι συνταγές της όπως και τα βιντεάκια της γίνονται ανάρπαστα.

Τον έμαθε το πανελλήνιο όταν μαζί με την ομάδα του μετείχε το 2017 στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»  και έκτοτε συνεχίζει να ασχολείται και με το parkour αλλά και με το freerunning με την ομάδα του Parkour Dragon Fire Team. Ο λόγος για τον Κοσμά Καφέ από το χωριό Βερδικούσια της Λάρισας που αν και μπορούσε να είναι μοντέλο, δεν είναι! Είναι αθλητής parkour και youtuber! Η DFT Parkour Team, είναι μια ομάδα η οποία εδώ και αρκετά χρόνια πρωταγωνιστεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού, μια ομάδα που έχει συμμετάσχει σε πολλά μεγάλα events ανά την χώρα. Εμπνευστής αυτής της ομάδας είναι ο Κοσμάς.

Ποζάρει καθαρά επαγγελματικά για τις φωτογραφίες του λογαριασμού του στο Instagram ως influencer που είναι λανσάροντας και τα προϊόντα των χορηγών του. Μάλιστα ο ίδιος έχει γράψει ότι έχει βραβευτεί από το youtube όπου διατηρεί κανάλι καθώς ξεπέρασε τους 100.000 ακόλουθους!.

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω