Ούτε τραπέζι για… δείγμα δεν υπάρχει στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της Λάρισας για απόψε το βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς, καθώς τα περισσότερα μαγαζιά είναι sold out εδώ και πολλές ημέρες!

Οι Λαρισαίοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν από νωρίς την θέση τους σ’ ένα από τα ξενυχτάδικα της πόλης μας αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, δείχνοντας το πόσο είχε λείψει τα προηγούμενα δυο χρόνια η διασκέδαση με την έλευση του νέου έτους. Το onlarissa.gr απευθύνθηκε σε μερικά από τα μπουζουξίδικα της πόλης μας και σας παρουσιάζει τις πληρότητες που έχουν, καθώς και το πόσο στοιχίζει η φιάλη του αλκοολούχου ποτού σε κάθε μαγαζί.

Χίλια Χείλια The Original Concept

Εδώ και πολλές μέρες το Χίλια Χείλια The Original Concept επί της οδού Φαρσάλων είναι sold out, με την τιμή της φιάλης να κυμαίνεται στα 140 ευρώ.

Τραγουδούν οι:

Ανδρέας Στάμος, Μαρία Ιωαννίδου, Παύλος Δούνης, Άννα Σιδερίδου, Νίκος Γενάρης

Καλλιτεχνική Επιμέλεια:

Θανάσης Χονδρός

Η… παγκόσμια πρωτοτυπία των Vareladiko Live Clubbing και Enastron Summer Theater Live Clubbing

Σε μία… παγκόσμια πρωτοτυπία προχωρά για απόψε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ο ιδιοκτήτης των δύο μπουζουξίδικων Θοδωρής Βαρελάς, καθώς θα λειτουργήσει ταυτόχρονα και το Vareladiko Live Clubbing επί της οδού Βύρωνος, αλλά και το Enastron Summer Theater Live Clubbing επί της οδού Φαρσάλων, με τα δύο μαγαζιά να είναι sold out και την τιμή της φιάλης να έχει οριστεί στα 130 ευρώ.

Και στα δύο μαγαζιά θα τραγουδούν με ξεχωριστές ορχήστρες οι:

Κοσμάς Βαρελάς, Νικόλ Καψάλη, Βαγγέλης Κογκάλης, Βανέσα Τσαντοπούλου, Αθηνά Νίτα

Caramela Live

Sold out εδώ και… 25 ημέρες(!) είναι το Caramela Live επί της οδού Φαρσάλων για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, με την τιμή της φιάλης να κοστίζει 120 ευρώ.

Τραγουδούν οι:

Μιχάλης Παπαματθαίου, Μαρία Μπέλλου, Νίκος Σκουφάς, Κατερίνα Βάσσου, Ίριδα, Λίνα Γιατράκου

Rio Live

Το Rio Live που εδρεύει στο χωριό Γαλήνη της Λάρισας παρουσιάζει πληρότητα περίπου στο 90%, ωστόσο μέχρι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς αναμένεται να έχουν “κλείσει” όλα τα τραπέζια, με την τιμή του μπουκαλιού να ανέρχεται στα 120 ευρώ.

Τραγουδούν οι:

Θέμης Ζαμπίτης, Έλενα Στάθη, Ζάχος Καραμπάσης, Αρσίνο Ινινα, Erissa, Μαρία Φλώρου

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Τσέτσιλας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω