Μια αποκάλυψη για ένα σχόλιο που είχε δεχτεί από πρώην στέλεχος του Mega την πρώτη χρονιά που ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής “Πάμε Δανάη” έκανε σήμερα μέσα από την εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όταν ακόμα έκανε δοκιμαστικά για την εκπομπή, είχε πάει κάποιος που πλέον δεν βρίσκεται στο κανάλι, και της είχε πει πως πρέπει να αδυνατίσει.

«Την πρώτη χρονιά που ήρθα σε αυτό το κανάλι, που δεν είχα καμία ιδέα για τα πράγματα, όλα τα ραντεβού ήταν τέλεια, ήταν φοβερά. Κάποια στιγμή έρχεται ένας άνθρωπος, το λέω γιατί δεν είναι πια στο κανάλι, και δεν είναι γνωστό πρόσωπο, δούλευε σε άλλο πόστο.

Ενώ όλοι μετά το πρώτο δοκιμαστικό ήταν πολύ εμψυχωτικοί, εγώ έτρεμα, έρχεται αυτός ο άνθρωπος και μου λέει “άκου, όλα καλά, αλλά λίγο να αδυνατίσεις”, ο μόνος άνθρωπος που μου το έχει πει αυτά τα τρία χρόνια. Το κάνω ξεκάθαρο για να μην αφήνω αιχμές.

Εγώ τότε είχα σοκαριστεί γιατί ήταν σε άλλο πόστο και προϋπήρχε στο κανάλι, οπότε είχα μαγκωθεί ότι μου το λέει ένας ανώτερός μου», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Τότε δεν του είχα απαντήσει, τώρα θα απαντούσα. Του είπα τότε ότι “ναι, εντάξει, μπορεί να έχεις και δίκιο”. Το μοιράστηκα με κάποιους ανθρώπους του καναλιού που ήταν ενθαρρυντικοί και μου είπαν “μην ακούς τίποτα, θα είσαι ο εαυτός σου”» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.

Περισσότερα Εδω