Τα όσα έχουν ειπωθεί ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και Ελεονώρα Μελέτη τα τελευταία δύο 24ωρα σχολιάστηκαν στο ξεκίνημα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Η παρουσιάστρια σημείωσε ότι θεωρεί πως ο Γιώργος Λιάγκας έχει χάσει το χιούμορ του και δεν είναι σε θέση για πλάκα αυτή τη χρονική περίοδο.

«Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Νομίζω ότι είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του. Μπορεί κάποιος να θέλει λίγο να τον πειράξει, όπως πειράζει κι αυτός πολύ κόσμο, γιατί είναι τέτοιος και μετά γελάει και μόνος του “Χαχαχα! Παιδιά, είπαμε και κάτι και τι έγινε;”. Νομίζω ότι δεν είναι σε φάση να θέλει χιουμοράκια» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να τοποθετηθεί στη συνέχεια, επισημαίνοντας: «Προσπαθώ τόση ώρα να μη μιλήσω αλλά με πιάνει κι εμένα αυτό. Επειδή κι εγώ έχω θητεύσει κι είναι και φίλος μου πολλά χρόνια και τώρα γαργαλιέμαι. Ο Γιώργος δεν συμμετείχε σε αυτή την πλάκα που τώρα ξαφνικά τον τσάντισε και τράβηξε το χαλί; Ο Γιώργος δεν πέταγε σπόντες ότι θα κάνει βραδινό και ο Γρηγόρης ότι θα κάνει πρωινό; Αν συνέχεια, Σάββα, κάνουμε αυτήν την πλάκα, αν σου πω ξαφνικά ένα πρωινό «μην μου την ξανακάνεις»…».

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Εγώ πιστεύω ότι αν ήταν σε άλλη φάση, θα απαντούσε με πλάκα στην πλάκα. Θεωρώ ότι τώρα δεν είναι στα κέφια του», με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να τονίζει μετά ότι ο τηλεοπτικός αέρας δεν ανήκει στους παρουσιαστές. «Γιατί ο Γιώργος δεν πάει στο κανάλι; Δεν είναι ο αέρας δικός σας».

Περισσότερα Εδω