Δυο τυχαία γεγονότα που συνέβησαν μέσα σε ένα 24ωρο στη Δανάη Μπάρκα, την οδήγησαν σε μια πολύ σημαντική διαπίστωση για τον εαυτή της και τον χαρακτήρα της.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα μέσα από τα stories της αποκάλυψε πως συνειδητοποίησε πως έχει αποκτήσει πλέον μεγάλη υπομονή και ψυχραιμία αποκαλύπτοντας τα γεγονότα που την έκαναν να φτάσει σε αυτή τη διαπίστωση.

«Νο1: Ψυχραιμία. Χθες, μετά από 10 ώρες δουλειάς, 3 ώρες οδήγησης σύνολο και με απομηνάρια πόνου στη μέση, έφυγα το βράδυ από το σπίτι για 2 ώρες. Όταν επέστρεψα, αντίκρυσα αυτό. Τα γλυκά σκυλάκια μου πρώτη φορά έκαναν ζημιά στο σπίτι. Σε άλλη περίπτωση ίσως ούρλιαζα. Τώρα απλά ανέπνευσα, τα έβαλα σε μια γωνία χωρίς να τα μαλώσω καν (γιατί είχε περάσει ώρα)  και απλά οργανώθηκα και σε 25 λεπτά κατάφερα αυτό.

Νο2: Υπομονή. Σήμερα αποφάσισα να κάνω εκκαθάριση κοσμημάτων και αντίκρυσα αυτό. Το αγαπημένο μου δώρο γενεθλίων μπλεγμένο με άλλη μια μικρή αλυσίδα. Δεν έχω χειρότερο. Σε άλλη περίπτωση θα έκοβα την αλυσίδα, θα έσπαγα και τις δυο αλυσίδες, θα έπαιρνα κάποιον άλλον να το λύσει. Το έβαλα πείσμα, έκατσα με υπομονή και 12 λεπτά μετά, έγινε αυτό» έγραψε η Δανάη Μπάρκα και πρόσθεσε, 

«Εν ολίγοις, ναι. Μπορεί εκ πρώτης ματιάς να μην είναι κάτι σημαντικό αλλά, ο καθένας από εμάς αναγνωρίζει το μεγάλωμά του διαφορετικά. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι η ψυχραιμία μου και η υπομονή μου έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο. Τώρα συνεχίζω τη μέρα μου ωριμότερη από ποτέ».

Περισσότερα Εδω