Μια ανακοίνωση «βόμβα» έκανε ο Γιώργος Λιανός στην έναρξη του Συμβουλίου του Νησιού στο Survivor All Star.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στις δυο ομάδες πως ο Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης αποβάλλονται οριστικά από το reality επιβίωσης.

«Έρχομαι σε μια θέση που για μένα προσωπικά είναι λίγο άβολη να συζητήσω τα αυτονόητα μαζί σας. Φαντάζομαι και εσείς έχετε την έννοια της δικαιοσύνης πολύ ψηλά στις ηθικές σας αξίες. Το Survivor είναι ένα δίκαιο παιχνίδι, αυτό προσπαθούμε όλοι και για το δικό μας καλό αλλά κυρίως για το δικό μας. Όλοι θέλετε να φτάσετε στη νίκη και η νίκη μπορεί να έρθει μέσα από αντίξοες συνθήκες και για το κορμί σας και για τη ψυχή σας« ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

 

«Ο Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας, είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό και τον αριθμό που καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Έχουμε αποδείξεις και για αυτό. Με αυτά τα δεδομένα καταλήξαμε στην απόφαση ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star» ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Περισσότερα Εδω