Ο Νίνο μαζί με τον Νικηφόρο βρέθηκαν καλεσμένοι στο «The 2Night Show», με αφορμή τη νέα τους συνεργασία στη νυχτερινή Αθήνα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε τον λόγο που παραμένει ο εαυτός του όλα αυτά τα χρόνια και αν το έχει πληρώσει καλλιτεχνικά.

«Δεν κλείνομαι μέσα, απλά δεν εμφανίζομαι δημόσια. Τώρα είμαι 41 χρονών. Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό. Κάποιοι ήθελαν να το πληρώσω, αλλά δεν το πλήρωσα τελικά. Είμαστε ακόμη εδώ ζωντανοί στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα. Συνήθως πρέπει να υπάρχει ένας διαφορετικός άνθρωπος που παρουσιάζεται δημόσια, τον οποίον τον σκέφτεσαι πριν ξεκινήσεις την καριέρα σου. Μην αναλύσουμε αν το πλήρωσα τελικά, δεν θέλω. Αξίζει να είσαι ο εαυτός σου, γιατί κοιμάσαι καλά. Δεν πρέπει να θυμάσαι τι είπες, γιατί αν λες ψέματα πρέπει να θυμάσαι τι ψέματα λες. Τα ψέματα που λες για χρόνια τα πιστεύεις και ο ίδιος. Ο καθένας είναι ο εαυτός του, εγώ έτσι αισθάνομαι καλά» εξομολογήθηκε ο Νίκο.

«Από τα παιδιά του Fame Story 1 μιλάω που και που με τον Γρηγόρη Πετράκο και πολύ με την Άσπα. Με τον Νότη Χριστοδούλου έχουμε να μιλήσουμε από τότε» αποκάλυψε ο καλλιτέχνης.

Ο Νίνο δεν δίστασε να κάνει και μια σπάνια αναφορά στα παιδιά του: «Η Ρόδος είναι η βάση μου. Λέω ότι είμαστε οι αναμνήσεις μας, εγώ τη μισή μου ζωή την πέρασα στην Ρόδο. Τα παιδιά μου είναι μια χαρά. Μεγαλώνουν. Ο γιος μου είναι 10 χρονών και η κόρη μου κοντεύει τα 9. Εύχομαι να γίνουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους, έχουν και τα δύο ταλέντο στη μουσική, στη ζωγραφική, στον αθλητισμό. Ό,τι θέλουν θα κάνουν, δεν θα πούμε εμείς τι θα κάνουν στη ζωή τους».

«Γράφω καθημερινό ημερολόγιο για τη ζωή μου εδώ και πολλά χρόνια, γράφω τις σκέψεις μου. Θέλω να το διαβάσουν τα παιδιά μου μετά τα 35 τους» αποκάλυψε ο Νίνο.

Περισσότερα Εδω