Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει έντονος λόγος για την αρχισυνταξία της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη και το θέμα επανήλθε με την αποχώρηση του αρχισυντάκτη της Ελένης Τσολάκη, τον οποίο φήμες ήθελαν να μετακινείται στο Mega Καλημέρα.

Σύμφωνα με το «Πρωινό μας» και το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, η Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται ενοχλημένη από τα δημοσιεύματα αυτά.

Την ώρα της προβολής του θέματος, έπαιζαν πλάνα με την παρουσιάστρια του Mega. Τότε, η Φαίη Σκορδά ρώτησε την Έλενα Χριστοπούλου «γιατί τώρα παθαίνεις κάτι;».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε σε όσα πλάνα έπαιξαν, η Ελεονώρα Μελέτη φορούσε παρόμοια ρούχα με την Φαίη Σκορδά και την Έλενα Χριστοπούλου. «Χθες το φόρεσε η Μελέτη; Πω… Πω… Τι έπαθα! Είδες τελικά… Ό,τι κι αν γίνει, κάτι θα μας ενώνει με τη Μελέτη μία ζωή. Έστω ένα φόρεμα. Ωραία της πάει όμως και της Μελέτη. Μπράβο Ελεονώρα. Γυναικάρα είναι… Εντάξει» απάντησε η Έλενα Χριστοπούλου.

Να σου θυμίσουμε, ότι Ελεονώρα Μελέτη και Έλενα Χριστοπούλου υπήρξαν κουμπάρες, ωστόσο όπως είναι γνωστό, οι σχέσεις τους τα τελευταία χρόνια -και μετά το διαζύγιο της booker με τον Πάνο Καλλίτση- έχουν «παγώσει».

Περισσότερα Εδω