Την Κυριακή του Πάσχα, γνωστή διαφημίστρια από την Πάτρα έκανε βουτιά θανάτου με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου. Ο αδελφός της μίλησε αποκλειστικά στο T-live και στη Γιώτα Κηπουρού, αποκαλύπτοντας πως η αδελφή του είχε επισκεφθεί νωρίτερα το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

«Δεν μας είχε πει τίποτα, ούτε είχαμε καταλάβει κάτι. Την Κυριακή του Πάσχα, το πρωί, όταν έφυγε από το σπίτι της μητέρας μου, από ό,τι μάθαμε πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου, στην κλινική, να ζητήσει βοήθεια. Καλέσανε τον γιο της στο τηλέφωνο, αφότου έφυγε και του είπαν ότι «δεν μπορούμε να την κρατήσουμε, θα πρέπει να τη φέρετε με εισαγγελική για να μπορέσουμε να την κρατήσουμε» και μετά απ’ όταν έφυγε από εκεί πήγε κι έκανε αυτό που έκανε» ανέφερε ο αδελφός της διαφημίστριας.

Η 48χρονη διαφημίστρια είχε εργαστεί στον χώρο των μέσων ενημέρωσης και είχε συνεργαστεί με μεγάλους ομίλους. Ήταν μητέρα δύο παιδιών τα οποία υπεραγαπούσε. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, σύμφωνα με τον αδελφό της, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ήταν θέμα χρόνου η κατάσχεση του σπιτιού της. Όσοι τη γνώριζαν μιλούν για μία δυναμική και δραστήρια γυναίκα που εργαζόταν σκληρά και είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο της διαφήμισης. Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του αδερφού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ραγίζει καρδιές.

Όπως υποστήριξε ο αδερφός της στο T-live, στο πλαίσιο της αγωγής που λάμβανε, έκανε και μία ένεση μία φορά το μήνα. Στην τελευταία ένεση πριν από τρεις βδομάδες παρουσίασε μία επιπλοκή που την ταλαιπώρησε αρκετά και την επηρέασε ακόμη περισσότερο, ψυχολογικά.

Βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες της κινήσεις

Το T-live εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο από τις τελευταίες κινήσεις της γνωστής διαφημίστριας. Στις 9.43 το πρωί, η γυναίκα που φοράει ροζ ζακέτα, κινείται φυσιολογικά εντός του σπιτιού της και φαίνεται να παίρνει ένα σακίδιο με ρούχα στα χέρια. Μετά το βίντεο πήγε στο νοσοκομείο στο Ρίο.

Περισσότερα Εδω