Στο στόχαστρο της Φλορίντα Πετρουτσέλι στο Mega Καλημέρα μπήκε η Μαριάντα Πιερίδη μετά τις δηλώσεις της σε βραδινή έξοδο, όπου απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις των ρεπόρτερ για τον νέο της σύντροφο.

Όπως τόνισε, όταν προβάλλει τόσο την προσωπική της ζωή, δε μπορεί να λέει στους ρεπόρτερ όταν τη ρωτούν ότι δεν θέλει να απαντήσει… 

«Γενικά όταν σου κάνουν κριτικές, νομίζω ότι δεν είναι κάτι που σε ευχαριστεί. Αλίμονο. Απλά αυτό που θέλω να πω στη Μαριάντα Πιερίδη -που τη συμπαθώ- γιατί της δόθηκε μία ευκαιρία και την έχει πάρει από τα μαλλιά, ότι πολλές φορές από μία κριτική ενός άσχετου ανθρώπου, μπορείς να δεις και κάποιες αλήθειες που δεν τις έχεις σκεφτεί» ανέφερε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Στη συνέχεια, η Φλορίντα Πετρουτσέλι πρόσθεσε: «Πήγε σε αυτή τη βραδινή έξοδο και έλεγε ότι δε θέλει να απαντήσει… Όταν όμως δίνεις φόρα παρτίδα την προσωπική σου ζωή, μετά είναι πολύ δύσκολο να λες “δεν θέλω να απαντήσω”, ούτε να το πάρεις πίσω. Οπότε το λέω πραγματικά παιδιά με πολλή αγάπη, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, θα σου πει κάποιος ότι η δουλειά είναι δουλειά και η προσωπική ζωή, προσωπική ζωή… Δεν είναι ωραίο από τη στιγμή που η Μαριάντα Πιερίδη έχει βγει στην τηλεόραση, να ασχολούμαστε μόνο με την προσωπική της ζωή. Δηλαδή την απιστία, τον πρώην της, τα ταξίδια της, τον νυν της. Πρέπει να είναι λίγο πιο ισορροπημένο το επάγγελμα με την προσωπική της ζωή».

«Την άποψή μου τη λέω με πολύ σεβασμό χωρίς να θέλω να στενοχωρήσω ή να προσβάλλω τον άλλον… Και νομίζω ότι τα καταφέρνω… Από εκεί και πέρα, η κοπέλα ενοχλήθηκε» κατέληξε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στο Mega Καλημέρα.

Περισσότερα Εδω