Το κατώφλι της ΓΑΔΑ πέρασε και πάλι σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας η οποία διενεργείται για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Με την Μαλένα να φεύγει από τη ζωή το 2019 στο νοσοκομείο Ελπίς, ο Μάνος Δασκαλάκης περιγράφει στην κατάθεσή του όσα συνέβησαν εκείνες τις ημέρες.

Ο 30χρονος πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών φέρεται στην κατάθεσή του να αναφέρεται σε εκείνη την περίοδο και στο ζήτημα που είχε προκύψει με την παράταση της νοσηλείας της Μαλένας, που θα οδηγούσε το ζευγάρι στον χωρισμό, καθώς ο ένας θα έπρεπε να γυρίσει στην Πάτρα ενώ ο άλλος θα έπρεπε να μείνει στην Αθήνα για να φροντίσει το παιδί.

Στην κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τα προβλήματα που είχαν και τις διαδικασίες για να πάρουν διαζύγιο.

Για τον θάνατο της Ίριδας μίλησε διεξοδικά για το πώς ειδοποιήθηκε και τι είδε όταν έφτασε στο σπίτι, καθώς ο ίδιος έμενε αλλού. Μάλιστα όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεον του  Mega, ο Μάνος Δασκαλάκης κλήθηκε να σχολιάσει και την αφήγηση για το πώς έγινε αντιληπτός ο θάνατος της Ίριδας. Ο πατέρας των τριών παιδιών εξέφρασε τους ενδοιασμούς του για όσα έχουν ειπωθεί σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας.

Περισσότερα Εδω