Ο Βόλος υποδέχεται αύριο (09/01) στις 17:15 τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της λειψής 17ης αγωνιστικής της Super League και δεν θα έχει στη διάθεσή του τον άλλοτε αστέρα των πρασίνων, Σωτήρης Νίνης.

Η ομάδα της Μαγνησίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή (09/01) αναμέτρησή της κόντρα στο «τριφύλλι» με τον Κώστα Μπράτσο να ανακοινώνει τους 18 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του. Στην αποστολή δεν θα βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης, όπως και ο Ζαν – Πιέρ Ρινέρ.

Η αποστολή του Βολου:

Κότνικ, Κλέιμαν, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Λογαράς, Φερράρι, Τσοκάνης, Σοάρες, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ορόζ, Ρεγκατίν, Μεταξάς, Μπαρτόλο, Τερεζίου, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

Από την άλλη μεριά, για τους πράσινους, υπενθυμίζουμε πως ο Χουάνκαρ δεν θα βρεθεί στην αποστολή τους, καθώς ακόμη νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα και να τίθεται εκτός δράσης.

Παράλληλα, οι Ρουμπέν Πέρεθ και Τάσος Χατζηγιοβάνης ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε τις τελευταίες δέκα ημέρες και τέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού των «πρασίνων», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος τους συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας και Βιτάλ.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Περισσότερα Εδω