Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερα είναι τα στοιχεία και οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο φως για τη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη που μέσα σε τρία χρόνια είδαν τα τρία τους παιδιά να φεύγουν από τη ζωή.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ένας από τους φίλους του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε για την εμμονή της Ρούλας Πισπιρίγκου με τις χαρτούδες και τις καφετζούδες που είχε κάνει τον 30χρονο να τρομάξει.

«Ο Μάνος είχε βαρεθεί να τη βλέπει να πηγαίνει σε χαρτούδες, καφετζούδες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εκείνο που του είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση από ένα σημείο και μετά ήταν ότι όλες αυτές πήγαιναν στο σπίτι, δηλαδή η Ρούλα τους έκλεινε ραντεβού μέσα στο σπίτι.

Περίπου 1,5-2 χρόνια πριν, εκεί γύρω στο 2020 που είχαν μια πολύ μεγάλη προστριβή – εντάξει και ο Μάνος δεν ήταν το καλύτερο παιδί, έκανε τις αταξίες του – η Ρούλα είχε δυο συγκεκριμένες κυρίες, η μια έλεγε τον καφέ και η άλλη τα χαρτιά. Την επισκέπτονταν στο σπίτι της σχεδόν καθημερινά.

Τότε ο Μάνος φοβόταν ότι μπορεί να του κάνει και κάτι γιατί στην αρχή τα αντιμετώπιζε λίγο και στην πλάκα όλα αυτά. Δεν έδινε πολύ μεγάλη σημασία. Έλεγε, “οκ, δε τα πιστεύω όλα αυτά, είναι χαζομάρες”. Όταν όμως άρχισε να βλέπει τις γυναίκες αυτές μέσα στο ίδιο του το σπίτι, άρχισε να τρομάζει και ο ίδιος. Πιο πολύ πίστευε ότι οι γυναίκες αυτές επηρέαζαν την ψυχολογική κατάσταση της Ρούλας και εκείνη μετά ξεσπούσε επάνω του ή έκανε πράγματα τα οποία εκείνος δε μπορούσε να ελέγξει. 

Πέρα από την εμμονή που είχε με τον Μάνο, είχε μια εμμονή και με όλες αυτές τις χαρτούδες και τις καφετζούδες γιατί πίστευε ότι εκείνες θα της βρουν τη λύση και τον τρόπο για να κρατήσει για πάντα δίπλα της τον Μάνο» αναφέρει ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη.

Περισσότερα Εδω