Μόλις τρεις μήνες αφότου έφεραν στον κόσμο το παιδί τους, ο Αλ Πατσίνο και η σύντροφός του χώρισαν, με τη Νουρ Αλφαλά να ζητάει την επιμέλεια του γιου τους.

Η 29χρονη Νουρ Αλφαλά είχε καταθέσει και αίτηση για την πλήρη φυσική επιμέλεια του τριών μηνών γιου τους, καθώς και τον καθορισμό της γονικής σχέσης με τον Αλ Πατσίνο, σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το Page Six.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ο διάσημος ηθοποιός αποφασίστηκε πώς πρέπει να πληρώνει στην πρώην σύντροφό του, Νουρ Αλφάλα, πάνω από 30.000 δολάρια τον μήνα για διατροφή.

Ένας δικαστής στο Λος Άντζελες έδωσε επίσης εντολή στον ηθοποιό να καταβάλει προκαταβολικά 110.000 δολάρια στην Αλφάλα, πριν ξεκινήσει τις μηνιαίες πληρωμές, ενώ επιπλέον πρέπει να πληρώνει 13.000 δολάρια για μια νυχτερινή νοσοκόμα και να καλύπτει τυχόν ιατρικούς λογαριασμούς που δεν καλύπτονται από την ασφάλεια υγείας.

Ανάμεσα σε άλλα, τέλος, θα πρέπει να πληρώνει ετησίως 15.000 δολάρια για την εκπαίδευση του νεογέννητου γιου του, Ρόμαν, ενώ ο δικαστής αποφάσισε ότι θα έχουν κοινή επιμέλεια επί του παιδιού, με τη μητέρα του να έχει την κύρια φυσική κηδεμονία.

Περισσότερα Εδω