Το μεσημέρι της Κυριακής 21 Νοεμβρίου η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Dot.»και μίλησαν για όλους και για όλα.

Οι δύο ηθοποιοί, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στη σχέση τους, με τον Τάσο Ιορσανίδη να εξομολογείτε πως η σύζυγό του τον στήριξε πάρα πολύ στην προσπάθειά του να χάσει κάποια κιλά.

Ο Τάσος Ιορδανίδης με αφορμή τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στην οποία πρωταγωνιστεί έχασε τα παραπάνω κιλά που είχε γιατί όπως είπε η τηλεόραση θέλει «αμπαλάζ». Η Θάλεια Ματίκα δήλωσε πώς με το άγχος που είχε ο σύζυγος του στα επαγγελματικά σταμάτησε να φροντίζει την εξωτερική του εμφάνιση, λέγοντας: «Ο Τάσος όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στο επιχειρείν του θεάτρου είχε αφήσει παρά πολύ το κομμάτι της εμφάνισης του. Το είχε παραμελήσει τρομερά, δεν προλάβαινε, ξεσπούσε στις ένοχες απολαύσεις της ζωής. Κρυβόταν πίσω από ρόλους, κάποια στιγμή στην καραντίνα τα πράγματα έφτασαν στο αμήν, σε σημείο που εγώ που δεν ασχολούμαι με αυτά του είπα “Τάσο πρέπει όπωσδήποτε κάτι να γίνει”. Του χτύπησα το καμπανάκι πολλές φορές».

Στη συνέχεια ο Τάσος Ιορδανίδης εξήγησε στην εκπομπή, τους λόγους για τους οποίους ξεχωρίζει τη σύζυγό του, λέγοντας: «Θαυμάζω την ακεραιότητά της. Το λέω πάντα όταν με ρωτάνε. Δεν έχω συναντήσει πιο ακέραιο άνθρωπο από την κυρία. Δεν πρόκειται ποτέ για το συμφέρον της και το συμφέρον κάποιου δικού της, όσο και να αγαπάει τον εαυτό της και όσο και να αγαπάει και τους γύρω της, να αδικήσει κάποιον. Επίσης έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο όλα αυτά τα χρόνια σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Η Θάλεια είναι ουσιαστικά καλή μάνα. Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος όσο η Θάλεια».

Περισσότερα Εδω