Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε συμπολίτης χθες το βράδυ στην περιοχή του Πλατάνου στον Αλμυρό. Μετά τη θεατρική παράσταση που παρακολούθησε στην αρχαία Άλο, πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του από το σημείο που είχε σταθμεύσει. Μόλις έκανε τα πρώτα μέτρα, ο θόρυβος που έκανε το αυτοκίνητο και προέρχονταν από τα ελαστικά ήταν εκκωφαντικός. Κατέβηκε να δει μήπως είχε πάθε λάστιχο, όμως το σκοτάδι ήταν πυκνό και δεν μπορούσε να διακρίνει κάτι, ενώ το λάστιχο δεν είχε χάσει αέρα.

Σήμερα το πρωί μετέβη σε συνεργείο ελαστικών για να φτιάξει τη ζημιά και ο μάστορας έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν αντίκρισε ένα τρυπάνι από κρουστικό δράπανο! Το τρυπάνι είχε μπει μέσα στο ελαστικό και ήταν η αιτία που προκαλούσε τον εκκωφαντικό θόρυβο.

Ο συμπολίτης δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του και μάλιστα αναρωτήθηκε εάν θα μπορούσε να το είχε πατήσει με το αυτοκίνητο, όπως μπορεί να γίνει με καρφί, με τον μάστορα να απαντά πως είναι πολύ δύσκολο αυτό το σενάριο…και πιθανώς κάποιος ευθύνεται γι’ αυτή τη ζημιά…

magnesianews

Περισσότερα Εδω