Έντονες είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν την Τάνια Μπρεάζου και τον Γιώργο Αμούτζα, εκτός από ζευγάρι στο J2US, να είναι ζευγάρι και στη ζωή. 

Πρόσφατα μάλιστα, οι δυο καλλιτέχνες, ταξίδεψαν μαζί στη Ρουμανία, τον τόπο καταγωγής της Τάνιας Μπρεάζου, γεγονός που πυροδότησε τις φήμες ότι ανάμεσά τους έχει αναπτυχθεί μια πολύ όμορφη και τρυφερή σχέση.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την τραγουδίστρια η οποία ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον ηθοποιό με την ίδια να αναφέρει, «Είχα υποσχεθεί στον Γιώργο στο πρώτο επεισόδιο του J2US ότι θα πάμε στη Ρουμανία, και πήγαμε. Ήταν πολύ ωραία. Δε θα απαντήσω σε αυτούς που γράφουν ότι υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσά μας. Αυτό που θα απαντήσω είναι ότι περνάμε πολύ καλά και ότι υπάρχει σεβασμός, και στο παιχνίδι, και γενικά περνάμε ωραία.

Όταν υπάρχει χημεία μεταξύ δυο ανθρώπων, βγαίνει και στη δουλειά αυτό. Δεν ασχολούμαι πολύ με αυτά που λένε οι άλλοι. Δε θα απαντήσω στο αν διαψεύδω τις φήμες αυτές. Ευχαριστώ πολύ. Είμαστε δυο άνθρωποι που περνάμε καλά. Γνωριστήκαμε στο παιχνίδι. Είμαι καλά. Γενικά».

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

Μετά την προβολή του βίντεο, τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία εξέφρασε τη δική της άποψη για τους δυο νεαρούς καλλιτέχνες.

«Δεν το επιβεβαιώνει. Εγώ πιστεύω ότι τα παιδιά είναι μαζί. Είναι και οι δυο πολύ διακριτικοί. Είναι τόσο ωραίοι μαζί… Έλα, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια» είπε η παρουσιάστρια.

Περισσότερα Εδω