Μοιράσου το αρθρο!

Αύριο περίπου στις 11 ενώπιον του ανακριτή πρόκειται να απολογηθεί ο Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος που υπηρετούσε στο Αεροδρόμιο της Σκιάθου και κατηγορείται για Παιδική Πορνογραφία. 

Ο κατηγορούμενος κατά την προαγωγή του στον Εισαγγελέα την Δευτέρα το πρωί δεν μίλησε για να αμφισβητήσει την κατηγορία που του προσάπτουν ή να την επιβεβαιώσει, ενώ δίπλα του δεν βρέθηκε κανένας άλλος εκτός από την κ. Παγώνα Μαρκοπούλου, δικηγόρο από Θεσσαλονίκη και η οποία επίσης δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, παρά περιορίστηκε να πει ότι “λάβαμε προθεσμία”.

Η καταγγελία της συντρόφου- η σύλληψη

Η 32χρονη σύντροφος του υποπυραγού- σε διαθεσιμότητα πλέον και κρατούμενος μέχρι και αύριο, ημέρα απολογίας του στον Ανακριτή του Βόλου- εμπιστεύτηκε τα δυο ανήλικα κορίτσια της που έχει από προηγούμενο γάμο, ηλικίας 10 και 12 ετών αντίστοιχα, στον 39χρονο, προκειμένου να απουσιάσει για μια ημέρα.

Όταν επέστρεψε, η 10χρονη κόρη της, της ανέφερε ότι ο συλληφθείς την πήρε αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του, όπου και κοιμήθηκαν μαζί, γεγονός που την ανησύχησε και την οδήγησε στο να ψάξει το κινητό του για να εντοπίσει  φωτογραφίες ανηλίκων μεταξύ των οποίων και της μικρής κόρης της.

Του ζήτησε εξηγήσεις, αλλά δεν ήταν σε θέση να απαντήσει διότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ με αποτέλεσμα να τον διώξει από το σπίτι τα ξημερώματα της Κυριακής και στην συνέχεια να τον καταγγείλει στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 39χρονο και παράλληλα κατάσχεσαν τον υπολογιστή, τα δυο κινητά και ένα ψηφιακό μέσο αποθήκευσης 

Οι δυο επίμαχες φωτογραφίες για τις οποίες και ασκήθηκε η δίωξη σε βάρος του 39χρονου δείχνουν η μεν πρώτη, την 10χρονη κόρης της συντρόφου του, να κοιμάται στο κρεβάτι της φορώντας σορτς, η δε δεύτερη να εστίαζε στα οπίσθια του κοριτσιού. Ο κατηγορούμενος φέρεται να διέγραψε τις φωτογραφίες της 10χρονης από το κινητό του, αλλά η 32χρονη πρόλαβε και τις φωτογράφησε με το δικό της κινητό τηλέφωνο και αυτές οι φωτογραφίες ήταν που μπήκαν στη δικογραφία.

Επίσης, κατά την έρευνα της Αστυνομίας στον ιδιωτικό λογαριασμό που διατηρούσε  ο κατηγορούμενος στο Instagram εντοπίστηκαν δύο φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται να κρατάει αγκαλιά δύο άγνωστα κοριτσάκια, που φορούν τα ρούχα τους, ωστόσο οι φωτογραφίες αυτές δεν στοιχειοθετούν κατηγορία παιδικής πορνογραφία.

Το λόγο πλέον έχει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στα χέρια της οποίας βρίσκονται τα κατασχεθέντα κινητά, Η/Υ και USB, ώστε η έρευνα να είναι ενδελεχής και σε βάρος, οπότε τα όποια στοιχεία προκύψουν θα συμπληρώσουν το φάκελο της δικογραφίας

Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι είχε μεγάλη επιρροή στα παιδιά

Η καταγγέλλουσα μητέρα φέρεται να δηλώνει ότι το δεύτερο κορίτσι της, 12 ετών έχει επηρεαστεί από τον 39χρονο και η της εκμυστηρεύτηκε ότι είναι ερωτευμένη μαζί  του

Η δίωξη του 39χρονου αξιωματικού, αφορά στην παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, στο πρόσωπο που του εμπιστεύτηκαν ανήλικη για να την φυλάει και δεν είχε συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας  για παιδική πορνογραφία.

Από την πλευρά των γονέων των ανηλίκων την υπερασπιστική γραμμή ανέλαβε ο Δικηγόρος Βόλου Αθανάσιος (Σάκης) Κοκκίνης.

Περισσότερα Εδω