Εδώ και λίγες εβδομάδες έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ να παίρνει διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην Πόλη του Μεξικού την Τετάρτη, 22 Μαΐου για να προωθήσει τη νέα της ταινία Atlas από το Netflix και στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου, απάντησε για πρώτη φορά για τις φήμες που αφορούν τον γάμο της με τον πασίγνωστο ηθοποιό.

Πιο συγκεκριμένα, ένας δημοσιογράφος διέκοψε τη διαδικασία για να της κάνει μια προσωπική ερώτηση.

«Είναι αλήθεια το διαζύγιό σου με τον Μπεν Άφλεκ; Οι φήμες για το θέμα αυτό;» ρώτησε ένας από τους ρεπόρτερ που συμμετείχαν στην συνέντευξη τύπου.

«Ποια είναι η αλήθεια; Ποια είναι η πραγματική κατάσταση;», επέμεινε ο ρεπόρτερ. Ο Σίμου Λιου που συντόνιζε τη διαδικασία, αμέσως διέκοψε την ερώτηση λέγοντας: «Εντάξει, δεν θα το κάνουμε αυτό τώρα. Ευχαριστούμε πολύ παιδιά, το εκτιμούμε πολύ. Σας ευχαριστούμε».

Στη συνέχεια, όμως, η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε την κατάσταση στα χέρια της και απάντησε: «Ξέρεις καλύτερα από αυτό» (You know better than that).

«Έλα, μην μπαίνεις με αυτή την ενέργεια, σε παρακαλώ», πρόσθεσε τότε ο Σίμου Λιου. 

Η Τζένιφερ Λόπεζ ολοκλήρωσε τη συνέντευξη Τύπου λέγοντας στα ισπανικά: «Ευχαριστώ. Κανείς δεν με ρώτησε τίποτα στα ισπανικά, αλλά εντάξει». Μετά, ευδιάθετη και κεφάτη πέταξε ένα φιλί στο κοινό και χαμογέλασε, καθώς οι παρευρισκόμενοι γελούσαν.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω