Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκτός από μια πολύ επιτυχημένη παρουσιάστρια είναι και μια πολύ γλυκιά μαμά με τα τρία της παιδιά να αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φροντίζει να αφιερώνει πάντα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της στα τρία της παιδιά Νάγια, Μαίρη και Γιάννη – Εφραίμ. Έτσι και σήμερα, μετά το τέλος της εκπομπής της και αφού επέστρεψε στο σπίτι της αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ήλιο και να βγει στον κήπο με τον μικρό Γιαννάκη προκειμένου να απολαύσουν μερικά παιχνίδια με την μπάλα έχοντας ως συντροφιά και το σκυλάκι τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε και κάποιες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram της οποίες συνόδευσε με ένα αισιόδοξο μήνυμα μιας και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών έχουν επηρεάσει άσχημα την ψυχολογία μας.

«Σκεπτόμενη ότι η ζωή αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη το μυαλό ανατρέχει σε μικροχαρές της καθημερινότητας. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο και γι’ αυτό τίποτα δεν πρέπει να προσπερνάμε! Εύχομαι σύντομα το καλό να κερδίσει το κακό!» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Περισσότερα Εδω