Η Μαντώ Γαστεράτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» με τη Τζένη Θεωνά, μιλώντας για την μητρότητα αλλά και την αντίδρασή της την πρώτη φορά που ενημερώθηκε πως είναι έγκυος.

Η ραδιοφωνική παραγωγός – παρουσιάστρια αναφέρει πως είχε πεισμώσει με τον ευαυτό της, κατά τη διάρκεια που προσπαθούσε να μείναι έγκυος. 

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη υπήρξε ένα διάστημα που είχα αγχωθεί λίγο παραπάνω με την πίεση του κοινωνικού περιβάλλοντος. Σε μένα λειτούργησε, δυστυχώς.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά την ημέρα που κατέβαινα τις σκάλες στην πολυκατοικία μου, ήμουν τόσο θυμωμένη με τον εαυτό μου που δεν είχα καταφέρει για ακόμη μια φορά να μείνω έγκυος. Μετά από δύο μέρες, είχα τον καθιερωμένο έλεγχο στον γυναικολόγο και εκεί που της εξηγούσα τις ανησυχίες μου, κάθομαι στην καρέκλα και μου λέει: καλέ, είσαι έγκυος. Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου», ανέφερε η Μαντώ Γαστεράτου.

«Είχα μεγάλη στήριξη από τους γύρω μου, την οικογένειά μου και τον σύζυγό μου. Η περίοδος της λοχείας είναι σαν να έχεις έναν απορρυθμισμένο διακόπτη και δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, φτάνεις στα τέρματα. Η αλήθεια είναι ότι το έζησα και τις δύο φορές», ανέφερε η Μαντώ Γαστεράτου καλεσμένη στην ΕΡΤ.

Περισσότερα Εδω