Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σύσσωμη η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, λίγες ώρες πριν την κηδεία του στην Μητρόπολη Αθηνών.

Την ώρα που οι εργασίες στο Τατόι για την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ολοκληρώνονται, τα παιδιά του βρίσκονται κινητικότητα για τις τελευταίες προετοιμασίες, έχοντας ο καθένας στο πλευρό του την οικογένειά του.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Τατιάνα Μπλάτνικ, την σύζυγο του Νικόλα, μαζί με την Μαρί Σαντάλ, σύζυγος Παύλου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ντυμένες στα μαύρα.

Την ίδια οι «γαλαζοαίματοι» που θα βρεθούν στην κηδεία, φτάνουν στην Ελλάδα, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο στην αυριανή κηδεία στην Μητρόπολη Αθηνών, η οποία θα τελεστεί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Στην Αθήνα θα βρεθούν επίσης η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας καθώς και η πριγκίπισσα Βενεδίκτη, αδελφές της Άννας Μαρίας και ο διάδοχος του θρόνου, Φρέντερικ.

Το παρών θα δώσουν επίσης ο βασιλιάς της Σουηδίας Κάρολος Γουσταύος ΙΣΤ΄, ο βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα συνοδευόμενη από την πρώην βασίλισσα Βεατρίκη.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος TLIFE

Περισσότερα Εδω