Η είδηση για τον χωρισμό του Νικόλαου από την Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από 14 χρόνια γάμου έσκασε σαν βόμβα το βράδυ της Παρασκευής 19/4.

Τα σύννεφα στον γάμο του ζευγαριού φαίνεται πως είχαν κάνει την εμφάνισή τους καιρό πριν. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε μετακομίσει σε άλλο σπίτι το τελευταίο διάστημα. Οι δυο τους έκαναν αρκετές προσπάθειες να σώσουν τον γάμο τους, ωστόσο τελικά κατέληξαν πως το καλύτερο είναι να πάρουν διαζύγιο. (διάβασε εδώ το love story του ζευγαριού)

Η τελευταία φορά που τους είδαμε να εμφανίζονται κάπου μαζί ήταν πριν επτά μήνες, όταν είχαν βρεθεί στο Ηρώδειο προκειμένου να παρακολουθήσουν μια συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου με τον Στέφανο Κορκολή. (δες εδώ φωτογραφίες από την τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση).

Η Τατιάνα Μπλάτνικ ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είχε απαθανατιστεί πολλές φορές από τον φωτογραφικό φακό σε μοναχικές βόλτες στο κέντρο της Αθήνας.

Η τελευταία εμφάνισή της ήταν την Πέμπτη 11 Απριλίου, λίγες ημέρες πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο, όπου έκανε την καθιερωμένη βόλτα της στο κέντρο της πόλης, χαλαρή και ευδιάθετη.

Δες τις φωτογραφίες από την τελευταία εμφάνισή της πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Φωτογραφίες: NDP

Περισσότερα Εδω