Σαν «βόμβα» έσκασε το βράδυ της Παρασκευής η είδηση πως ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισαν να χωρίσουν 14 χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στις Σπέτσες που είχε γίνει talk of the town.

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας» ήταν η ανακοίνωση του γραφείου της τέως βασιλικής οικογένειας.

Τη συγκεκριμένη ανακοίνωση – «βόμβα» αναπαρήγαγαν όπως ήταν επόμενο και τα μεγάλα διεθνή media. Η είδηση του διαζυγίου του Νικόλαου από την Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε τον γύρο του διαδικτύου, σχεδόν αμέσως από τη στιγμή που βγήκε.

Δες παρακάτω πως παρουσιάστηκε το διαζύγιο στον ξένο τύπο:

Περισσότερα Εδω