Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο προπονητής των Θεσσαλών, Φώτης Τακιανός, δήλωσε πως το τελικό σκορ του αγώνα αδικεί την ομάδα του.

«Ήταν εκ προοιμίου ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για εμάς ήταν μία εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα σε έναν αντίπαλο που κάνει καλή πορεία. Ήρθαμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις και πιθανότητες τη νίκη με καλή ψυχολογία, ύστερα από τρεις σερί νίκες.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού παρουσιάστηκαν διάφορες διακυμάνσεις. Καταφέραμε να ήμασταν ανταγωνιστικοί, να καλύψουμε διαφορές. Κομβικό σημείο του αγώνα όταν το σκορ ήταν το 51-58. Νομίζω ότι σε εκείνο το σημείο υπάρχει μία αναστάτωση στην ομάδα. Δεν κρατήσαμε τη συγκέντρωσή μας και μπήκαμε σε μία διαδικασία που θα έπρεπε να ήταν εντελώς διαφορετική και να κρατήσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Θεωρώ ότι η τελική έκβαση δεν φωτογραφίζει ακριβώς την προσπάθειά μας και τι δείξαμε στο γήπεδο. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό το κομμάτι, δηλαδή, πως σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού όταν υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν, εμείς να έχουμε τη συγκέντρωσή μας σε ένα υψηλό επίπεδο.

Περισσότερα Εδω