Μοιράσου το αρθρο!

Σε νέα τροχιά μπαίνει σε κυκλοφοριακό επίπεδο η Νέα Ιωνία, ύστερα από την απόφαση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου να προχωρήσει στην κατασκευή τεσσάρων νέων κυκλικών κόμβων σε διάφορα σημεία, προκειμένου να λυθεί κατά περίπτωση το μείζον κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΥΚΛΙΚΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ

Χθες το βράδυ κόπηκαν δύο κυπαρίσσια που βρίσκοντας στην είσοδο του Κοιμητηρίου Ταξιαρχών από τα συνεργεία του Δήμου, σε εφαρμογή της σχετικής απόφασης που είχε ληφθεί από το δημοτικό συμβούλιο. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η διαμόρφωση του χώρου, προκειμένου να γίνει αυτοψία για τη λειτουργικότητα των κόμβων. Θα σχεδιαστούν οι κυκλικοί κόμβοι με πλαστικά δοχεία και σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία και την Τροχαία θα καθοριστούν οι νέοι τρόποι κυκλοφορίας των οχημάτων. Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε πριν τη μόνιμη κατασκευή, να υπάρξει μία προσωρινή για να διαπιστώσει πως θα λειτουργήσει στην πράξη ο διπλός κυκλικός κόμβος. Μόλις πάρει το “πράσινο φως”, ο εργολάβος θα ξεκινήσει την κατασκευή τους.

Άλλοι δύο κόμβοι

Εντός του Σεπτεμβρίου ξεκινά όμως και η κατασκευή άλλων δύο κυκλικών κόμβων σε σημεία που σήμερα ταλαιπωρούν τους οδηγούς. Πρόκειται για την διασταύρωση των οδών Φυτόκου, Παρασκευοπούλου, Σκοπέλου, Μανδηλαρά και Κυδωνιών, μπροστά από το σούπερ μάρκετ LIDL και ΑΒ Βασιλόπουλος.

Ο τέταρτος κυκλικός κόμβος θα κατασκευαστεί στη διασταύρωση των οδών Ελ. Βενιζέλου και Δοξοπούλου, μπροστά από τον υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ, πριν το Αλιβέρι.

Περισσότερα Εδω