Σε ανακοίνωση της Κοινότητας Γιάννουλης για την τέλεση μνημοσύνου προς τους εκτελεσθέντες από τα στρατεύματα κατοχής, επισημαίνονται τα εξής:

“Σας γνωρίζουμε ότι με την αρίθμ. 26/21-06-1979 απόφαση του Κ.Σ. της πρώην κοινότητας Γιάννουλης η οποία εγκρίθηκε με την αρίθμ. 15275/30-08-1979 όμοια της Νομαρχίας Λάρισας καθιερώθηκε από το έτος 1979 η 7η Σεπτεμβρίου κάθε έτους ως ημέρα μνήμης των εκτελεσθέντων από τις αρχές κατοχής συγχωριανών μας :

Α) Αποστόλου Κων. Αβδημιώτη

Β) Μιχαήλ Σωτ. Κουλουψούζη

Γ) Χρήστου Κλεόβ. Μιχαλακίδη

Δ) Κων/νου Νικ. Θεριμιώτη

Η Κοινότητα Γιάννουλης του Δήμου Λαρισαίων θα τελέσει και φέτος επίσημο μνημόσυνο προς τιμή των ηρωικά εκτελεσθέντων από τα στρατεύματα κατοχής.

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 09:30 π.μ. όπως παρευρεθείτε στην τέλεση του μνημόσυνου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης και στην κατάθεση στεφανιών από το Δήμο Λαρισαίων, την Κοινότητα Γιάννουλης και την Εθνική Αντίσταση, στο ανεγερθέν μνημείο εις μνήμη των πεσόντων στην πλατεία Θρακών.

Θα ακολουθήσει ομιλία από τον κ. Μπαράκο Κωνσταντίνο Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Τοπικό Σύμβουλο της Κοινότητας Γιάννουλης.

Μετά την τελετή θα προσφερθεί Καφές – Αναψυκτικό στο χώρο του ΚΑΠΗ Γιάννουλης.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω