Μετά από πεζή καταδίωξη στη Σαλαμίνα, οι αρχές εντόπισαν το κλεμμένο αυτοκίνητο της Σόφης Πασχάλη συλλαμβάνοντας έναν 21χρονο.

«Ήταν η μοναδική μέρα που το είχα αφήσει εκτός γκαράζ» δήλωσε στην κάμερα του Alpha και στο T-live η Σόφη Πασχάλη.

Η Ρένα Κουβελιώτη βρέθηκε στο δρόμο όπου έγινε η καταδίωξη παρουσιάζοντας ένα αναλυτικό ρεπορτάζ για την κλοπή του οχήματος της Σόφης Πασχάλη και τον ρόλο του 21χρονου.

«Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για μια οργανωμένη σπείρα. Τα στοιχεία μάλιστα που τους οδηγούν εκεί, είναι πως για να γίνει η κλοπή του συγκεκριμένου οχήματος χρειάζεται αλλαγή στον «εγκέφαλο» του αυτοκινήτου. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό και την σχετική εμπειρία. Ο εξοπλισμός ωστόσο δεν εντοπίστηκε στο σπίτι του νεαρού που προφυλακίστηκε», ανέφερε αρχικά.

Το σημείο στο οποίο παράλαβε ο νεαρός το όχημα  – καθώς οι πληροφορίες οδηγούν σε οργανωμένη σπείρα – υπάρχει μια μάνδρα η οποία φημολογείται ότι κάνει αυτή τη “δουλειά” κόβει κλεμμένα αυτοκίνητα. 

Έτσι από έναν τυχαίο έλεγχο γλίτωσε το αυτοκίνητο της Σόφης Πασχάλη γιατί λειτούργησαν ακαριαία οι Αστυνομικοί της τροχαίας και έτσι δεν έφτασε εκεί που θα έφτασε το αυτοκίνητο ώστε να χαθούν τα ίχνη του. 

Περισσότερα Εδω