Σε δικαστική περιπέτεια ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδελφή του Βάσω Μαζωνάκη μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο τραγουδιστής μέσα του δικηγόρου του, Θεόδωρου Μαντά για τη διασφάλιση της περιουσιακών του στοιχείων. 

Σύμφωνα με την εκπομπή T-live, μια τουριστική επιχείρηση στη Μύκονο φαίνεται να είναι το «αγκάθι» ανάμεσα στη σχέση του Γιώργου Μαζωνάκη και της αδελφής του, η οποία οδήγησε σε δικαστική αντιδικία.

Όπως αναφέρει το εκτενές ρεπορτάζ της Πόπης Παπαδοπούλου και της Γιώτας Κηπουρού στο T-live, τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν στη διαχείριση τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο… υπάρχει μια τάση να εκδιωχθεί από την περιουσία που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.

Πρόκειται για μία εταιρεία που εκμεταλλεύεται ακίνητα. Η εταιρεία ήταν περιορισμένης Ευθύνης και έγινε μονοπρόσωπη. Μεταφέρθηκε, χωρίς
να ερωτηθεί ο γνωστός τραγουδιστής, στο όνομα της αδερφής του.

Από πλευράς της η Βάσω Μαζωνάκη ισχυρίζεται ότι αυτός ρωτήθηκε και έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του. Αυτό που διεκδίκησε δικαστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν να επανέλθει αυτή η εταιρεία στην προτέρα κατάσταση. Να ξαναγίνει Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης και να μπει ο ίδιος ξανά στην διαχείρισή της.

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, ο γνωστός σεφ – σύντροφος της Βάσως Μαζωνάκη στο παρελθόν είχε μοιραστεί μέσα από τα social media φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι στη Μύκονο.

Ο σύντροφος της Βάσως Μαζωνάκη άφησε ασχολίαστη την αντιδικία των δύο αδελφών. «Σας ευχαριστώ που περιμένετε τόση ώρα αλλά δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω», είπε στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Μακρυνιώτης. 

Το ακίνητο της Μυκόνου με τα αρχικά ΒΓΔ (Βάσω, Γιώργος, Δημήτρης) ενοικιάζεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες για τους επισκέπτες στο νησί.

Περισσότερα Εδω