Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από την Γιανγκ Μπόις με 2-1 στην Ελβετία, στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε νωρίς (13`) μέ τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πριν μείνει με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Γουάν-Μπισάκα στο 35΄ για να δεχθεί την ισοφάριση στο 66΄ με τον Ενγκαμαλό.

Το «χρυσό» γκολ της γηπεδούχου ομάδας, ήρθε έπειτα από «ολέθριο» λάθος του Λίνγκαρντ στο 90+5

«Όσον αφορά στον Τζέσι, σε κανέναν ποδοσφαιριστή δεν αρέσει να κάνει λάθη, αλλά είναι προφανώς αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού», δήλωσε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» Σόλσκιερ και συνέχισε: «Θα μάθουμε από αυτό, θα μάθει και ο ίδιος από αυτό. Είμαστε άνθρωποι, κάθε ποδοσφαιριστής κάνει λάθη. Θα το ξεπεράσει και θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής με την Γουέστ Χαμ».

Στην άλλη αγγλική συμμετοχή της χθεσινής πρώτης μέρας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Τσέλσι επικράτησε με 1-0 της Ζενίτ στην έδρας της.

Ο τεχνικός των «μπλε» Τόμας Τούχελ, ήταν ασφαλώς ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και από το αποτέλεσμα.

«Δεν απογοητευτήκαμε. Ήταν δύσκολο να ξεφύγουμε από την πίεση, απέναντι σ΄ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και πολύ καλούς παίκτες. Έπρεπε να προσπαθήσουμε σκληρά κάθε φορά για να ανακτήσουμε την μπάλα και είχα την αίσθηση ότι βάλαμε πολλή ένταση στο ματς, προσπαθώντας να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο την ένταση αυτή, με ή χωρίς την μπάλα. Μας πήρε λίγο χρόνο, είχαμε πρόβλημα στην δημιουργία ευκαιριών. Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο πιο εύκολο για εμάς, ώστε να βρούμε μικρούς χώρους και ευκαιρίες. Είναι μια άξια νίκη, αλλά χρειάσθηκε πολλή δουλειά», σχολίασε ο Γερμανός προπονητής των Λονδρέζων.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

Περισσότερα Εδω