Ντανιέλ Μαντσίνι και Άρης θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια, αφού ο Αργεντινός συμφώνησε σε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2024.

Η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν μέχρι και το καλοκαίρι του 2022, όμως ο 24χρονος εξτρέμ, που βρίσκεται στους Θεσσαλονικείς από τον Άυγουστο του 2019, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των «κιτρινόμαυρων» για ανανέωση, με τις υπογραφές να «πέφτουν» εντός των ημερών.

Ο Μαντσίνι, έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής με τη φανέλα του Άρη 65 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό πέντε γκολ και έξι ασίστ.

Εν τω μεταξύ, μετά το ρεπό του Δεκαπενταύγουστου, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας (16/8). Η προπόνηση της Δευτέρας ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι Φαμπιάνο Λέισμαν και Μπρούνο Γκάμα, που αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το φιλικό με τον Βόλο, ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, ενώ οι Χουλιάν Κουέστα και Κώστας Μήτρογλου συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Τρίτη, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Δασυγένειο», με τον Έλληνα τεχνικό να αναμένεται να έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

Περισσότερα Εδω