Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Δήμου Λαρισαίων-ΟΛΟΝ ΑΕ, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της «OTS Α.Ε.», συμμετείχε την Παρασκευή 26 Μαΐου στο 4ο OTS Roadshow , στο πλαίσιο της έκθεσης Beyond 2023 στη ΔΕΘ, όπου είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί για τα εργαλεία Ψηφιακού Μετασχηματισμού μέσω των προϊόντων νέας γενιάς Open1 που στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό, τόσο των δημόσιων υπηρεσιών, όσο και των ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Για τον λόγο αυτό ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ΟΛΟΝ Α.Ε.» κ. Βασίλειος Μητσιός, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της «OTS Α.Ε.» κ. Σπυρίδων Παμπουκίδη, όπου συζητήθηκαν οι νέες προοπτικές συνεργασίας των δύο εταιριών.

Ακολούθησε συνάντηση εργασίας με τα στελέχη του Υπουργείου Ανάπτυξης, σχετικά με τις επερχόμενες προσκλήσεις του ΕΣΠΑ 2021-2027 καθώς και τις δυνατότητες χρηματοδότησης αστικών παρεμβάσεων, που σκοπό έχουν την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των ευρωπαϊκών πόλεων, όπως είναι τα Δίκτυα Urbact IV και European Urban Initiative, τα οποία βρίσκονται σε πλήρη στοίχιση με τηνUrban Agenda της Ε.Ε.

Η έκθεση καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας Beyond διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη φορά στη Θεσσαλονίκη, με τίτλο «Tech 4 People», και είχε ως στόχο να θέσει στο επίκεντρο τη σχέση της τεχνολογίας με τον άνθρωπο, βελτιώνοντας της καθημερινότητα του και αυξάνοντας της παραγωγικότητα του.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω