Το φορολογικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης βγάζει στους δρόμους σειρά επιστημονικών και επαγγελματικών κλάδων στη Λάρισα, σε συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι στην Κεντρική πλατεία.

Στην ευρεία κινητοποίηση συμμετέχουν ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας και άλλοι κλάδοι ελεύθερων επαγγελματιών, όπως ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο Ιατρικός Σύλλογος, ο Εμπορικός Σύλλογος, η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Λάρισας, ο Σύλλογος Συμβολαιογράφων, ο ΣΙΚΑΕΛ και ο Κτηνιατρικός Σύλλογος.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα λογιστικά γραφεία, τα Φαρμακεία ανακοίνωσαν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, ενώ τα ταξί θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας λόγω της 24ωρης εξαγγελθείσας απεργίας.

Χθες Τρίτη εξάλλου, η έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, αποφάσισε τη συνέχιση της αποχής των μελών του ΔΣΛ από κάθε δίκη καθώς και από έκδοση διαταγών πληρωμής από δάνεια με αιτούσες Τράπεζες και εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων καθώς επίσης και από  εντολές προς εκτέλεση, μέχρι και την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή της στο υπό διαβούλευση φορολογικό σχέδιο νόμου.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω