Συγκλονίζει η μητέρα του Αδαμάντιου Μάντη, του νεαρού πολίστα που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα πριν από 1,5 χρόνο. Μιλώντας στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, τόνισε ότι αναζητά δικαιοσύνη σχετικά με τον άδικο θάνατο του γιου της.

«Ο καθόλα νόμιμος σκοτώθηκε από τον καθόλα παράνομο. Και ο καθόλα παράνομος κυκλοφορεί 18 μήνες έξω και κάνει τη ζωή του. Το χτύπησε πίσω δεξιά, το smart έφυγε με μεγάλη ταχύτητα μπροστά, χτύπησε τον Αδαμάντιο και από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, άλλαξε και κατεύθυνση. Ένα αμάξι σταματημένο με alarm, πλήρης ορατότητα και αυτός ο άνθρωπος οδηγούσε μάλλον κοιτώντας πίσω.

Έπεσε αφρενάριστος πάνω σε ένα σταματημένο όχημα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν σταμάτησαν επειδή ήταν βλάβη, επειδή άκουσαν κάτι… Μπορεί ο οδηγός να μην αισθάνθηκε καλά, μπορεί ο γιος μου να μην αισθάνθηκε καλά, έχω το δικαίωμα με τα alarm να σταματήσω» αναφέρει η μητέρα του άτυχου πολίστα.

Όπως λέει, σκοπός της ζωής της είναι να μην ξαναβρεθεί καμία άλλη μάνα στη θέση της, ζητώντας από το υπουργείο Δικαιοσύνης πρωτοβουλίες.

Περισσότερα Εδω