Την τρίτη επέτειο του γάμου τους στο Παρίσι γιόρτασαν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που γνωρίστηκε, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια στο γραφικό εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στον Ακρωτήρι Χανίων φέτος επέλεξε να γιορτάσει στο εξωτερικό την επέτειό του και η καλύτερη επιλογή δεν θα ήταν άλλη, από την γαλλική πρωτεύουσα.

Τρία χρόνια μετά και ο γνωστός ηθοποιός με την αγαπημένη του, δεν χάνουν ευκαιρία να εκδηλώνουν ανοιχτά τον έρωτά τους και στις δημόσιες εμφανίσεις τους αλλά και μέσα από φωτογραφίες.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα μοιράστηκαν πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους, θέλοντας να μας δείξουν τις όμορφες στιγμές τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο το ζευγάρι φωτογραφήθηκε με θέα τον Πύργο του Άιφελ, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε ετοιμάσει και μια μικρή έκπληξη για την αγαπημένη του, ένα μπουκέτο από κόκκινα μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς.

Οι δυο τους καθημερινά εξερευνούσαν την πόλη του Φωτός, δοκιμάσαν υπέροχα πιάτα της γαλλική κουζίνας και παράλληλα επισκέφθηκαν τα πιο γνωστά αξιοθέατα της πόλης.

Δες τις φωτογραφίες του ζευγαριού

Περισσότερα Εδω