Μοιράσου το αρθρο!

Ανησυχητική τροπή πήρε το χτεσινό βράδυ για 80χρονη γυναίκα και τον 61χρονο γιο της στο Βόλο, στο σπίτι όπου μένουν μαζί.

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 29/11, ο 61χρονος επιχείρησε να αγκαλιάσει τη μητέρα του, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα κρατούσε μαχαίρι κόβοντας ψωμί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στη θωρακική χώρα

Ο ίδιος αλλά και η 80χρονη άργησαν να αντιληφθούν πως το τραύμα του αιμορραγούσε, και κάλεσαν τις Πρώτες Βοήθειες αρκετές ώρες αργότερα, στις 3 τα ξημερώματα.

Ο 61χρονος άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αφού διαπιστώθηκε πως ο τραυματισμός του είναι επιφανειακός. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Μητέρα και γιος ζουν σε άθλιες συνθήκες, αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και η κινητικότητα τους είναι περιορισμένη, ενώ δημιουργούνται ερωτήματα και για την νοητική τους κατάσταση. Ο 61χρονος έκανε φασαρία στην κλινική του νοσοκομείου, ενώ υποστήριξε πως η ηλικιωμένη γυναίκα τον τραυμάτισε επίτηδες.

Οι αρμόδιες αρχές ανέκριναν την 80χρονη από το σπίτι της, καθώς δεν μπορούσε να μετακινηθεί, και αφέθηκε ελεύθερη αφού κρίθηκε πως επρόκειτο για ατύχημαβοκλιωτισα

Περισσότερα Εδω