Σε ανακοίνωση του ο δημοτικός σύμβουλος της Συμπαράταξης Λαρισαίων και αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ντίνος Διαμάντος επισημαίνει τα εξής:

“Στη στροφή ευτυχώς αντιλήφθηκε η νέα δημοτική αρχή τον κίνδυνο να χάσει η πόλη τις χρηματοδοτήσεις που εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή Καλογιάννη.

Ψήφισε έτσι εσπευσμένα στις 30/1/2024 το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2024 που το ίδιο το είχε καταψηφίσει στις 22/12/2023 αντιπολιτευόμενη τον εαυτό της!

Αφού, αφορά έργα και μελέτες που άλλα εξελίσσονται, άλλα ξεκινάνε, άλλα πάνε για σύμβαση και έναρξη και άλλα για προκήρυξη διαγωνισμού.

Παραλαμβάνοντας από μας έτοιμο εξασφαλισμένο χρηματοδοτικά έργο «θητείας» 65 εκ ευρώ!

Στα πλαίσια αυτά στη ΔΗΜ.ΕΠ. της 31/1/2024 εγκρίναμε τους όρους διακήρυξης δύο σημαντικών διαγωνισμών για δύο έργα που κληροδοτήσαμε για τη νέα δημοτική θητεία με εγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις και είμαστε υπερήφανοι. Αφορούν:

1. Μελέτη για το έργο: «ανέγερσης σχολικού συγκροτήματος Ειδικής Αγωγής στη Λάρισα» σε οικόπεδο που εξασφαλίσαμε για την μετεγκατάσταση του Εν.Ε.Ε.Γυ-Λ. Λάρισας (από τη Γιάννουλη) και του ΔΑΔ (από τη συν. Πυροβολικών).

Προϋπολογισμού 1.388.598,86 ευρώ από το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

2. Εργολαβία για το έργο: «Ανάπλαση παλαιού Δημοτικού Κοιμητηρίου για την ανάδειξη της Μνήμης και της Ιστορίας του».

Προϋπολογισμού 1.297.722,10 ευρώ (500.000,0 ευρώ από το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και το υπόλοιπο από ίδιους πόρους)”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω