Η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στον ANT1, όπως έγινε και χθες επίσημα γνωστό με ανακοίνωση που απέστειλε ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα βρεθεί στο «Πρωινό» και στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ANT1. 

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην οικογένειά του. Πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη, αυθεντική και επικοινωνιακή προσωπικότητα, η Δούκισσα Νομικού θα συναντήσει και πάλι τους τηλεθεατές, μέσα από την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα γράψει με τη θετική της ενέργεια, αλλά και τη σύγχρονη ματιά της, το νέο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής της πορείας στον ΑΝΤ1» έγραφε η επίσημη ανακοίνωση.

Το πρωί της Παρασκευής 26/8, η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε στην επίσημη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν του «Πρωινού» μαζί με τους συνεργάτες της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανώς ενθουσιασμένη για το νέο τηλεοπτικό της βήμα μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που την περίμεναν υπομονετικά απ’ έξω. 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε επίσης τη Λίτσα Πατέρα, τον Τάσο Τεργιάκη, την Άρια Καλύβα και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, που φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί για το «Πρωινό».

Δες όλες τις φωτογραφίες: 

Φωτογραφίες: Ανδρέας Νικολαρέας/NDP

Περισσότερα Εδω