Τα βήματα πολιτισμού με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια παρακολούθησε στο προαύλιο του Μουσείου Οίνου και Αμπέλου στη Ραψάνη ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

Σε μια εξαιρετική και άρτια διοργάνωση από το Σύλλογο Γυναικών Ραψάνης, όπως χαρακτήρισε την εκδήλωση ο κ. Μανώλης, αναδείχτηκε περίτρανα η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, μέσα από τους χορούς και τα τραγούδια εμπνευσμένα με θέματα από την παράδοση.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Τεμπών επισήμανε: «Μετά από δύο χρόνια απραξίας λόγω της πανδημίας, φέτος πραγματοποιήθηκε η 4η πολιτιστική εκδήλωση. Ο Σύλλογος Γυναικών Ραψάνης, για μια ακόμη χρονιά, οργάνωσε με μεράκι την μουσικοχορευτική παράσταση με την επιμέλεια του χοροδιδάσκαλου Μακρή Γεωργίου και αφηγήτρια την κα Λαμπρινή Παπάζογλου. Συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης, Κατερίνα Γιαννούκα, στα μέλη του συλλόγου, στον Πρόεδρο και στα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες της υπέροχης μουσικοχορευτικής εκδήλωσης που θα ακολουθήσει».

Ο κ. Μανώλης εξήρε την συμμετοχή όλων τόσο των κατοίκων της περιοχής όσο και των επισκεπτών που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, οι Βουλευτές κ. Χρήστος Κέλλας και κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Βλάχος, ο τοπικός σύμβουλος κ. Στέλιος Παζάρας, Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων και πλήθος κόσμου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω